KarmaRock28 @ Harjavalta 27.7.2019


aikataulu


Festivaali-infoa
Näillä "eväillä" selviät "luonnikkaasti" KarmaRock-”festivaaleilta".

Sijainti
Harjavallan koulukeskuksen ranta
KLIK.

Saapuminen KarmaRockiin
KarmaRock tapahtuu Harjavallassa. Harjavalta puolestaan sijaitsee Satakunnassa, Valtatie 2:n varrella. Helsingistä päin Poriin ajellessa erkanemiskohta kakkostieltä on syytä havaita 28 kilometriä ennen Poria. Harjavallan lentoasema on edelleen rakentamatta. Juna pysähtyy ja bussi hiljentää, joten voit huoletta suosia julkisia kulkuvälineitä.
Linja-autoasema ja rautatieasema ovat Harjavallassa sijoittuneet likeisesti. Jos jalan kuljet, matkaa näistä matkakeskuksista festialueelle kertyy rapiat puolitoista kilometriä. Aurinkoisessa säässä kävelet sen vartissa.
Virallista osoitetta alueella ei ole, mutta kun tuhraat älylaitteeseesi osoitteeksi Koulukatu ja nuuhkit sen päätyyn (jokea kohti), et voi kilometrikaupalla harhautua.
Reitin varrelta löydät kauppaa ja muuta systeemiä.

Liput
Hanki sisäänpääsyyn oikeuttava poletti tuosta viereisestä linkistä. Toinen vaihtoehto on tulla niin ajoissa paikalle että portille jätetyt 500 lippua eivät ole vielä loppuneet.
Ennakkolippu maksaa tällä hetkellä 37€ kuluineen ja niitä myydään porttien avaamiseen asti. Portilla lippu maksaa 39€.
Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhempiensa kanssa.
54-vuotiaat astelevat sisään ilmaiseksi, eläkeläiset sopivasti lähes puoleen hintaan.
Ennakkolipun voi lunastaa Smartum Saldolla, mutta Smartum-setelit eivät käy portilla maksuvälineenä.

Sikabussi
Tuosta oikealta voit lunastaa lipun SikaBussiin. Kyyti lähtee Porin Beer Hunters -ravintolan edustalta ja palaa yöllä suurin piirtein samaan ruutuun. Lippuja on rajoitetusti, joten nopea Sika madon Accept.
Beer Hunters -> KarmaRock la klo 12:00
KarmaRock -> Beer Hunters su klo 01:30
SikaBussin käyttäminen vain toiseen suuntaan on toki mahdollista, mutta pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostitse toimisto at karmarock piste fi.

Yksityisautoilijamulkut

Mikäli olet pakotettu kuormittamaan ympäristöä tulemalla omalla häkäpöntölläsi (vain kimppakyydit sallittu), autollesi löytyy leposija Koulukadun varrelta löytyviltä parkkialueilta.
Aja varoen ja tietenkin selvin päin!

Alkoholi
Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Näin sanoo laki, meillä ei ole kieltoon osaa taikka arpaa.

Vaihdon välineistä
Lipputiskillä, Paitaamossa, Kaljaamossa sekä Ruokaamossa käyvät sekä metallinen, paperinen että muovinen paikallisvaluutta. Preferoimme ns. käteistä palvelun ylivoimaisen nopeuden sekä vähäisempien välistävetäjien komissioiden vuoksi.
Olemme toki ajantasaisia mm. lähimaksun suhteen.

Itse alue
Juhlatanner löytyy Harjavallan koulukeskuksen rannasta. Alue on idyllinen, puistomainen kaistale sitä itseään Kokemäenjoen leveimmillä paikkeilla. Harjavalta Areena, Lakki-lava, AVI-lava, Kaljaamo, Paitaamo ja Ruokaamo pitävät mielen virkeänä koko päivän.
Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Alkoholittomia juomia saa tuoda, mutta vain muovipulloissa ja tölkeissä. Kaikki lasipullot ovat kiellettyjä.
Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin. Rannekkeella pääset halutessasi ramppaamaan ees taas portista.
Uimaranta on joen toisella puolella, festin yhdeydessä
pulikointi ei ole sallittua
Lähin kauppa on n. 600 metrin etäisyydellä.
Alueelta löydät juomaa, ruokaa, hyvää musaa ja mukavia ihmisiä joten mikäs tässä.

Nukkumishommat
KarmaRock ei järjestä festivaalimajoitusta. Harjavallassa on pari hotellia ja lähikunnissa lisää. KarmaRockpartisaanit ovat ottaneet tavaksi laittaa telttaa festivaalialueen kyljestä avautuvalle nurmimaailmalle. KarmaRock ei vastaa tästä, vaan lepo suoritetaan omalla vastuulla jokamiehenoikeuksien määrittämin velvollisuuksin.
Ja pidetään se nurmimaailma siistinä siellä, niin isä Harjavalta sallii meidän levätä siellä vastakin!
KarmaRock on ottanut tavakseen jättää, enempien leirintäpalveluiden puutteessa, jonkun bajamajan varsinaisen festivaalialueen ulkopuolelle KarmaRockpartisaanien eduksi.

Narikka
Festialueen portilla on narikka repuille ja muulle piensälälle. Älä tuo jopoasi, emme narikoi sitä! Narikkamaksu on yksi (1) euro per käynti, joten jos mielit ravata repullasi pitkin päivää, ota kourallinen kilisevää mukaan.
______________________________________________________________________________________________________________
KarmaRock ry
Kyröläistentie 4328130 Pori
karmarock.fi
toimisto@karmarock.fi
media@karmarock.filiput@karmarock.fi
044 5450455
fb.com/karmarock.festivaaliinstagram.com/karmarockfestival